foto

Hans May

  • nar. 11.7.1886
    Vídeň, Rakousko-Uhersko
  • zem. 31.12.1958 (72 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1958 Cikánka a gentleman
Ein Lied geht um die Welt
1957 Kaiser und das Wäschermädel, Der
1953 Never Let Me Go
Rough Shoot
1952 Brelan d'as
Escape Route
Tall Headlines
1951 A Tale of Five Cities
Peklo je vyprodané
1950 Carissima
Guilt Is My Shadow
Shadow of the Eagle
1949 Rivale dell'imperatrice, La
1948 Counterblast
My Brother Jonathan
No Room at the Inn
Three Weird Sisters, The
Uneasy Terms
Warning to Wantons
1947 Brightonský špalek
Ghosts of Berkeley Square, The
Green Fingers
1946 Bedelia
Lisbon Story
Spring Song
The Laughing Lady
Trojan Brothers, The
1945 Byl jsem nevinen
Sličná vražedkyně
Twilight Hour
Waltz Time
World Owes Me a Living, The
1944 Stolibrové okénko
1943 It's That Man Again
1942 Thunder Rock
Uncensored
1940 ... A hvězdy mlčí
Pastor Hall
Ztracený ráj
1939 I Killed the Count
1937 The Lilac Domino
Under Secret Orders
1936 Everything in Life
Southern Roses
Star Fell from Heaven, A
Student's Romance, The
1935 Big van het regiment, De
Heut' ist der schönste Tag in meinem Leben
No Monkey Business
1934 Bleeke Bet
Ein Stern fällt vom Himmel
Gado Bravo
Incognito
My Song Goes Round the World
Salto in die Seligkeit
Wenn du jung bist, gehört dir die Welt
1933 Die unsichtbare Front
Ein Lied geht um die Welt
Keinen Tag ohne Dich
1932 Es geht um alles
Johann Strauss, k. u. k. Hofkapellmeister
Kvarteto lásky
Trenck - Der Roman einer großen Liebe
1931 Die Bräutigamswitwe
Draufgänger, Der
Hurá! Láska je tu!
Let's Love and Laugh
Wochenend im Paradies
1930 Der Tiger
Ein Burschenlied aus Heidelberg
Flame of Love, The
Gestohlene Gesicht, Das
Hai-Tang
Night Birds
Stíny londýnských nocí
Weg zur Schande, Der
Wien, du Stadt der Lieder
Zweimal Hochzeit
1928 So küsst nur eine Wienerin
1927 Arme kleine Sif
Bettler vom Kölner Dom, Der
Das Spielzeug einer schönen Frau
Der große Unbekannte
Die Achtzehnjährigen
Die Stadt der tausend Freuden
Ein Mordsmädel
Erinnerungen einer Nonne
Frühere Verhältnisse
Hotelratten
Höhere Töchter
Jeho největší klam
Kinderseelen klagen euch an
Klettermaxe
König der Mittelstürmer, Der
Láska Jeanne Neyové
Mädchenhandel - Eine internationale Gefahr
Sturmflut
Was ist los im Zirkus Beely?
1926 Als ich wiederkam
Das deutsche Mutterherz
Des Königs Befehl
Die Försterchristel
Die dritte Eskadron
Dürfen wir schweigen?
Graue Haus, Das
Heimliche Sünder
Ich hab mein Herz in Heidelberg verloren
Prinzessin Trulala
Spitzen
Süße Mädel, Das
Unsere Emden
Wir sind vom K. u. K. Infanterie-Regiment
1925 Ein Sommernachtstraum

Herecká filmografie

Filmy

1945 Waltz Time

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace