foto

Anne Stuhler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2013 Pardon, The
2007 The Perfect Holiday
2005 Ve vlastnictví státu 2: Krev v ulicích
2004 The Cookout
2002 G
Jo (TV film)
Uhoď ji, je to Francouzka!
2001 Prison Song
Ranaři
2000 Riziko
1999 Brzy to přijde
1998 Ohrožené město
1997 Pan Žárlivý
Pravda a lež
1996 Řeči, řeči...
1995 Palookaville
1990 Privilege

TV seriály

2018 Mistr iluze (TV seriál)
Multiple Outs (E08)
Sacrifice 99 to Fool 1 (E07)
The Black Arts (E06)
další epizody (7)
2016 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the End of Watch (S02E16)
The Mystery of the Unknown Caller (S02E15)
The Mystery of the Political Operation (S02E14)
další epizody (7)
2015 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Dead Heat (S02E06)
The Mystery of the Watery Grave (S02E05)
The Mystery of the Convict Mentor (S02E04)
další epizody (6)
2014 Forever (TV seriál)
2013 Being Mary Jane (TV seriál)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Poznáváme pana Jonese (S01E07)
Lék (S01E06)
Pokusný objekt (S01E05)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace