foto

Norman Claridge

  • nar. 29.8.1903
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 11.6.1985 (81 let)
    London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Clegg
1967 They Came From Beyond Space
Torture Garden
1962 Emergency
1952 Bet Your Life (TV film)
Crow Hollow
1951 The Dark Man
1950 Paolo e Francesca
1939 Fame of Grace Darling, The (TV film)
1938 Ringer, The (TV film)
St. Simeon Stylites (TV film)
1932 Dance Pretty Lady

TV seriály

1979 Brothers and Sisters (TV seriál)
1974 The Aweful Mr. Goodall (TV seriál)
1972 Edwardians, The (TV seriál)
The Moonstone (TV seriál)
1971 Brett (TV seriál)
1969 Counterstrike (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
1968 Tom Grattan's War (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
The Informer (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Out of This World (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Frontier Drums (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
Looking About (TV seriál)
1960 Yorky (TV seriál)
1959 Garry Halliday (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1958 Sky Larks, The (TV seriál)
The Larkins (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
Terminus (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace