foto

Lucien Frégis

  • nar. 1904
  • zem. 1979
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Vigne à Saint-Roman, La (TV film)
1976 Une place forte (TV film)
Vrátný od Maxima
1975 Monsieur Jadis (TV film)
1974 Madame Bovary (TV film)
1971 Vipère au poing (TV film)
V rytmu valčíku
1970 Oslí kůže
Věci života
1968 Sbohem, Berto!
1966 Combinards, Les
1965 Bons vivants, Les
Passeport diplomatique agent K 8
1962 Monsieur de 5 heures, Le (TV film)
Nápadník
Tajnosti Paříže
1961 Les Lions sont lâchés
Smrt Belly
1960 Famille Fenouillard, La
Pantalaskas
Ravissante
1959 Les Affreux
1958 À pied, à cheval et en sputnik
Chaque jour a son secret
Můj strýček
Souffle du désir, Le
1957 Donnez-moi ma chance
Retour de manivelle
1956 Pardonnez nos offenses
Paris Canaille
Rencontre à Paris
Zákon ulic
1955 Chantage
Impossible Monsieur Pipelet, L'
Les Hommes en Blanc
M'sieur la Caille
On déménage le colonel
Série noire
Sophie et le crime
Zápisník majora Thompsona
1954 Le Fil à la patte
1953 Prázdniny pana Hulota
Tournée des Grands Ducs, La
Tři mušketýři
1952 Mon mari est merveilleux
Pan Taxi
Plus heureux des hommes, Le
1951 Vie chantée, La
1950 Anciens de Saint-Loup, Les
Souricière, La
1949 Mission à Tanger
Retour à la vie
1948 Casse-pieds, Les
Métier de fous

TV seriály

1977 Recherche dans l'intérêt des familles (TV seriál)
1973 Chronique villageoise (TV seriál)
1971 Voyageur des siècles, Le (TV seriál)
1967 Princesse du rail, La (TV seriál)
Vidocq (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace