foto

Alexandr Grabar

  • nar. 25.6.1972 (47 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Pomoščnica (TV film)
2016 Opjať zamuž (TV film)
Otogrej moje serdce (TV film)
2008 Trassa M8

TV seriály

2019 Serebrjanyj otblesk sčasťja (TV seriál)
2017 Naprasnyje naděždy (TV seriál)
Vospitanije i vygul sobak i mužčin (TV seriál)
2016 Za lučšej žizňu (TV seriál)
2015 Pochiščenije Evy (TV seriál)
2011 Čas Volkova (TV seriál)
Šou dolžno prodolžaťsja (S05E32)
Jubilej (S05E31)
Era vodoleja (S05E28)
další epizody (17)
2010 Čas Volkova (TV seriál)
Ukol vozduchom (S04E22)
Mať (S04E21)
Antikvar (S04E18)
další epizody (12)
2009 Čas Volkova (TV seriál)
Raspylitěl (S03E33)
Palač (S03E32)
Ljubov do groba (S03E29)
další epizody (17)
2008 Čas Volkova (TV seriál)
Dočka (S02E20)
Těni prošlogo (S02E17)
Žertva Sukkuba (S02E13)
další epizody (9)
2007 Čas Volkova (TV seriál)
Kitajskij sled (S01E27)
Oborotěň (S01E26)
Skaži eto cvetami (S01E25)
další epizody (10)
2004 Kulagin i partňory (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky