foto

Ian Scott Rudolph

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Unbroken: Path to Redemption
2011 The Ghostmaker
2008 Ďábelský kokteil

TV seriály

2014 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Rekalibrace zaměstnání (S07E13)
2011 Shameless (TV seriál)
2010 Průměrňákovi (TV seriál)
Plínky (S02E03)

Dokumentární

2011 LA: Město démonů (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Conan (TV pořad)
2008 1000 Ways to Die (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky