Reklama

Reklama

Průměrňákovi

(seriál)
Ukázka z filmu 13
USA, (2009–2018), 75 h 32 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Joey Newman

Hrají:

Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer, Chris Kattan, Frances Bay, Bob Clendenin, Paul Hipp, Doris Roberts, Marsha Mason (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(215)

Obsahy(1)

Patricia Heaton hraje v tomto komediálním seriálu Frankie Heckovou, ženu středního věku, která má se svým mužem Mikem (Neil Flynn) tři děti. A i když je jejich rodina někdy lehce disfunkční, společně dokážou zvládnout každý problém.  Frankie Hecková (Patricia Heaton) je super hrdinka, nebo se jí to alespoň občas zdá, když den co den vypravuje své tři děti do školy a řeší každodenní starosti. Tahle pracující žena ve středním věku, ze střední třídy, žijící uprostřed Spojených Států, však nikdy neztrácí smysl pro humor a ironii. Frankie, jako jediná dealerka ve městě, prodává auta. Její manžel Mike (Neil Flynn) je vedoucím v místním lomu. Společně vychovávají své potomstvo v lásce, ale se středozápadní praktičností. Snaží se naučit disciplíně dospívajícího syna Axla (Charlie McDermott), podporovat svou nepříliš talentovanou, nicméně optimisticky naladěnou dceru Sue (Eden Sher) a ustát na třídních schůzkách výstřednosti nejmladšího syna Bricka (Atticus Shaffer). (HBO Europe)

(více)

Videa (21)

Ukázka z filmu 13

Recenze (250)

Gemini 

všechny recenze uživatele

... hraní Simpsonovi říznutí Roseanne říznutou Ženatým Se Závazky říznutým...a tak by se dalo pokračovat dějinami americké televizní komedie o trošku zvláštních rodinách ještě dál zpátky proti proudu času (protože podivné tak či onak retardované dítě se v tomto druhu "zábavy" objevuje pravidelně minimálně od počátku osmdesátých let). Originality to zkrátka moc nepobralo, a jelikož ani jednotliví hrdinové mě nezaujali, nemám důvod se na to kdykoliv byť jen nárazově dívat. Ale neumíral jsem u toho. 50% ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Jako nějakej ten vtip se tam zjeví, takže se divák zasměje, ale jinak to není žádná pecka. Je to dost generický, opakující se a po čase prostě jednotvárný. Zejména E. Sher vás po chvíli začne nejspíš srát, protože její role spočívá v tom, že je totální a jeblá puberťačka, takže většinu seriálu prořve, probrečí, proječí, až to prostě leze na nervy. Rozhodně existujou lepší seriály na pobavení - když na to přepnu v TV, obvykle hned přepínám dál. ()

Reklama

Arehanah 

všechny recenze uživatele

Kdo by nemiloval tuhle "průměrnou" rodinku. Roztěkanou, zasloužilou mamču Frankie, negativistického, splachovacího taťku Mika, rebelského, pubertálního syna Axla , věčně optimistickou, snaživou dcerku Sue a v neposlední řadě obsesivního benjamínka Bricka. Co díl to perla a mně nezbývá než po 6-ti řadách hodnotit plnou palbou 5*, HOUK :-) ()

Madhuri 

všechny recenze uživatele

Nedívám se na rodinné sitcomy, jak ty české ani ty zahraniční. Proč?- Protože mám pocit že od dob Alfa a Kroku za krokem prostě nic kloudného nevzniklo, proto jsem dlouhou dobu přehlížela i Průměrňákovy...A víte co?Byla to chyba. Jednou jsem je náhodou chytla v TV, kde zrovna nic nebylo tak jsem to dokoukala celý díl...A hele, ono mě to i bavilo! Pak následovaly další 2 díly a ty mě zase bavily, a tak jsem začala koukat každý den. Nestává se často že by mi v těchto seriálech byli všichni členové rodiny sympatičtí ale tady dokonce proti nikomu nic nemám, a to se mi normálně postavy s povahou jako Sue příšerně hnusí a mám potřebu je zaškrtit (fuj optimismus :D ), ale Sue jako taková mi v tom seriálu ani nevadí....Jasně není to ten typ hláškama natlakovaných seriálů při jehož sledování se budete válet po zemi smíchy, ale bude vás bavit. Alespoň mě jo....Houk! ()

BugHer0 

všechny recenze uživatele

Jelikož seriál překládám pro dabing, je to moje srdcovka. Tahle rodinka je prostě super a Middle u mě po pár řadách předčil všude opěvovanou Modern Family. Samozřejmě se nemůže rovnat peckám typu The Big Bang Theory nebo HIMYM, ale je to dáno hlavně tím, že tenhle seriál ocení spíš rodiče než puberťáci. Každopádně Axl je borec a já jsem zvědav na dabing 4. řady, která brzy začne na HBO Comedy. Je velká škoda, že v něm už nezazní skvělý hlas Vladimíra Čecha, který k Mikeovi dokonale pasoval. Uvidíme, jak to bude vypadat... ()

Galerie (1 850)

Zajímavosti (53)

  • Ve 12. epizodě 5. série je ve třídě, kde se Frankie (Patricia Heaton) snaží najít někoho na dojíždění, na zdi česká vlajka. (Zdroj: serialzone.cz)

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama