Reklama

Reklama

Průměrňákovi

(seriál)
Ukázka z filmu 4
USA, (2009–2018), 75 h 32 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Joey Newman

Hrají:

Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer, Chris Kattan, Frances Bay, Bob Clendenin, Paul Hipp, Doris Roberts, Marsha Mason (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(215)

Obsahy(1)

Patricia Heaton hraje v tomto komediálním seriálu Frankie Heckovou, ženu středního věku, která má se svým mužem Mikem (Neil Flynn) tři děti. A i když je jejich rodina někdy lehce disfunkční, společně dokážou zvládnout každý problém.  Frankie Hecková (Patricia Heaton) je super hrdinka, nebo se jí to alespoň občas zdá, když den co den vypravuje své tři děti do školy a řeší každodenní starosti. Tahle pracující žena ve středním věku, ze střední třídy, žijící uprostřed Spojených Států, však nikdy neztrácí smysl pro humor a ironii. Frankie, jako jediná dealerka ve městě, prodává auta. Její manžel Mike (Neil Flynn) je vedoucím v místním lomu. Společně vychovávají své potomstvo v lásce, ale se středozápadní praktičností. Snaží se naučit disciplíně dospívajícího syna Axla (Charlie McDermott), podporovat svou nepříliš talentovanou, nicméně optimisticky naladěnou dceru Sue (Eden Sher) a ustát na třídních schůzkách výstřednosti nejmladšího syna Bricka (Atticus Shaffer). (HBO Europe)

(více)

Videa (21)

Ukázka z filmu 4

Recenze (249)

sheldonka. 

všechny recenze uživatele

Kupodivu mě to opravdu chytlo! Oblíbila jsem si postupně úplně každého člena této rodiny. Nejvíc ze všech je mi asi sympatický Axl, který nikdy nezklame a vždy mě rozesměje třeba už jenom tím, jak si bezstarostně sedí v trenýrkách (v jakoukoli denní hodinu) u televize a neustále do sebe láduje hory jídla. A nejzajímavější postava je pro mě bez dlouhého přemýšlení Sue. Ta holka je prostě šílená! Navíc se mi moc líbí prostředí seriálu. Ano, většinou se děj odehrává v domě, ale mně prostě přijde, že má svoje netypické kouzlo. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Prima tento seriál protáčí poměrně obstojně, takže by bylo hodně divný, kdybych se k alespoň některému dílu nedostal. A musím se přiznat, že na některé díly jsem se vysloveně podíval i s chutí. Je to takový ten dvacetiminutový vypěňovák času, který za tu krátkou chvíli zabaví, pobaví, udělá radost...ale že bych si ho vysloveně zamiloval a vyžadoval další díly, tak to ani ne. Tři hvězdy tedy naprosto adekvátní. Pobaví, ale neurazí. Hodně podle mě dělá i ten první dabing, novější díly už jsou slabší. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Jeden z řad příjemných, zároveň i trochu praštěných, ale hlavně zábavných sitcomů z prostředí jedné rodiny. Prozatím veliká spokojenost. | 1.série (85%), 2.série (80%), 3.série (80%), 4.série (80%), 5.série (70%), 6.série 20/24 (75%) > Průměr: 78% (4*) | ()

Flaxik odpad!

všechny recenze uživatele

Ten chlapeček, co vypadá jak ufon (Atticus Shaffer) by slušel nějakému hororu. Kdyby ho tak chtěli rozřezat motorovou pilou...anebo rozkrájet žhavým ostnatým drátem...anebo nechat roztrhat smečkou vzteklých pštrosů. Je odporný. Ta rodina taky. A ty jejich kecy? Odporné. Po druhém skouknutém dílu měním jednu hvězdu na odpad. V okamžiku, kdy pociťuji stud místo herců, kteří v takové příšernosti vystupují, nemohu hodnotit jinak. Odporné. ()

Myrreczech 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál z prostředí průměrné, avšak neobyčejné rodinky, řešící běžné problémy všedního života. Dovolím si ho kvalitou, stylem a vtipem srovnat s Krok za krokem. Úplně v tom vidím moje rodiče a to jak se se mnou stresovali, když jsem byl ještě malé štěňátko. Stačí jen vypnout a užívat si tenhle pohodový seriál. ()

Galerie (1 850)

Zajímavosti (53)

  • Rodina navštíví místní atrakci nazvanou Brown County, která v Indianě opravdu existuje. (Delock)

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama