foto

François Darbon

  • nar. 15.8.1915
    Paříž, Francie
  • zem. 9.7.1998 (82 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Richelieu ou La journée des dupes (TV film)
1981 Sept hommes en enfer (TV film)
1980 Lettres d'amour sur papier bleu (TV film)
1976 Contrefaçons (TV film)
Cousin Pons, Le (TV film)
1975 Chobizenesse
1974 Beau-François (TV film)
1973 Les Nuits de la colère (TV film)
1968 Ukradené polibky
1966 Otec a dcera
1964 Requiem pour un caïd
1962 Desátník smolař
Horace 62
Kriss Romani
Les Bonnes causes
Les bostoniennes (TV film)
Láska ve dvaceti letech
Paludi (TV film)
1960 Le Caïd
Montserrat (TV film)
1959 Des femmes disparaissent
Les Affreux
1958 Buď hezká a mlč
Bídníci
Désert de Pigalle, Le
En légitime défense
Rapt au deuxième bureau
Zdraví vás Gorila
1957 Procès de famille (TV film)
1956 Je reviendrai à Kandara
Sainte Jeanne (TV film)
1955 Benzin a olej
Husaři
Plus de whisky pour Callaghan
Uprchlíci
1953 Virgile
1952 Procès au Vatican

TV seriály

1986 Félicien Grevèche (TV seriál)
1982 Marcheloup (TV seriál)
1980 La vie des autres (TV seriál)
1978 Docteur Erika Werner (TV seriál)
1975 Jo Gaillard (TV seriál)
L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)
Rosenbergovi nesmějí zemřít (TV seriál)
1974 Homme au contrat, L' (TV seriál)
Les brigades du Tigre (TV seriál)
Messieurs les jurés (TV seriál)
À dossiers ouverts (TV seriál)
1973 Un homme, une ville (TV seriál)
1972 Inconnue du vol 141, L' (TV seriál)
Les Rois maudits (TV seriál)
Pot-Bouille (TV seriál)
1971 Voyageur des siècles, Le (TV seriál)
1970 Service des affaires classées, Le (TV seriál)
1969 Café du square (TV seriál)
D'Artagnan (TV seriál)
1968 Atomistes, Les (TV seriál)
1967 Le Comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
Poklad na ostrově (TV seriál)
Der alte Freibeuter (E01)
1963 Chevalier de Maison Rouge, Le (TV seriál)
1962 Inspektor Leclerc (TV seriál)
1960 Le théâtre de la jeunesse (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)
La caméra explore le temps (TV seriál)
Énigmes de l'histoire (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky