foto

John Caesar

  • zem. 2000
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Eyeless in Gaza

TV seriály

1984 Poldové (TV seriál)
1981 Till Death... (TV seriál)
1975 Legenda o Robinu Hoodovi (TV seriál)
1974 Boy Dominic (TV seriál)
1973 Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Love and Mr Lewisham (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
The Befrienders (TV seriál)
The Man from Haven (TV seriál)
The Regiment (TV seriál)
War and Peace (TV seriál)
1971 Bless This House (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Germinal (TV seriál)
Menace (TV seriál)
Roads to Freedom (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Les Misérables (TV seriál)
Sága rodu Forsytů (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
Vanity Fair (TV seriál)
1966 Bat Out of Hell (TV seriál)
Seven Deadly Sins (TV seriál)
The Informer (TV seriál)
The Three Musketeers (TV seriál)
Thirteen Against Fate (TV seriál)
1964 Valiant Varneys, The (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Lorna Doone (TV seriál)
1962 The Six Proud Walkers (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 A for Andromeda (TV seriál)
Comedy Playhouse (TV seriál)
The Escape of R.D.7 (TV seriál)
1960 Paul of Tarsus (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1956 Hancock's Half Hour (TV seriál)
Whack-O! (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

1961 Biography (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace