foto

Michael Peterson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Bull (TV seriál)
The Exception to the Rule (S02E06)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Naděje v temnotě (S12E01)
2016 Sběratelé kostí (TV seriál)
Noční můra (S11E22)
Mumie v parku (S11E13)
2015 Sběratelé kostí (TV seriál)
Bratr ve sklepě (S11E02)
Vražda na Středním východě (S10E19)
2014 Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvola v kanále (S10E03)
Lance řeší případ (S10E02)
Konec vymahače (S09E17)
2013 Sběratelé kostí (TV seriál)
Tajemství v konzervě (S09E10)
Poslední striptýz (S08E22)
Brusle jako zbraň (S08E14)
2012 Sběratelé kostí (TV seriál)
Riziko rozvodu (S08E02)
Malý velký muž (S07E10)
2011 Sběratelé kostí (TV seriál)
Šampionka v teráriu (S07E02)
Zabiják na mušce (S06E15)
2010 Sběratelé kostí (TV seriál)
Hlava v kontejneru (S06E04)
Ďábel na oltáři (S05E14)
2009 Sběratelé kostí (TV seriál)
Překvapení v kufru (S05E02)
Dívka v masce (S04E22)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace