foto

Sarah Kirkegaard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Der Club der singenden Metzger (TV film)
2017 V čase ubývajícího světla
2016 Hotel Sacher (TV film)
Minuta ticha (TV film)
2014 Alles muss raus - Eine Familie rechnet ab (TV film)
Das Zeugenhaus (TV film)
2013 Nebezpečná posedlost (TV film)
Tessa Hennig - Mutti steigt aus (TV film)
2012 Löwin, Die (TV film)
2011 Familiengeheimnisse - Liebe, Schuld und Tod (TV film)
Liebesjahre (TV film)

TV seriály

2018 Parfum (TV seriál)
2013 Hotel Adlon (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Nezapomeň na mě (TV film)
Niemand ist eine Insel (TV film)
2008 Gott schützt die Liebenden (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky