foto

Pavel Pásek

  • nar. 25.6.1921
    Praha, Československo
  • zem. 11.7.2000 (79 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Hra o královnu
1978 Prodaná babička (TV film)
1975 Vilém Rozkoč (TV film)
1946 13. revír

TV seriály

1980 Dnes v jednom domě (TV seriál)
Chybujícím neodpouštěti (E07)
Holka do deště (E06)
Radostné slézání katedrály (E05)
1979 Inženýrská odysea (TV seriál)

Dokumentární

2014 Rozsudek (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace