foto

Stanislav Davídek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Lidice
1981 Sobota odpoledne, počátek léta (TV film)
Zuzana je naše (TV film)
1980 Den velkého ticha (TV film)
1979 Brontosaurus
1978 Plácek (TV film)
1976 O stříbrném kamínku (TV film)

TV seriály

1979 Dnes v jednom domě (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace