foto

Greg Smith

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Waynův svět
1990 Půlnoční strach
1985 Rebel z mé školy
1980 Stir

TV seriály

1998 Akta X (TV seriál)
Země snů I (S06E04)

Dokumentární

2000 Alice Cooper: Brutally Live (koncert)

TV pořady

2011 Výrobci zbraní (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1993 Cover Story

Producentská filmografie

Filmy

1993 Cover Story

Střihačská filmografie

Filmy

1993 Cover Story

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace