foto

Čestmír Válek

  • nar. 5.12.1924
    Kladno, Československo
  • zem. 18.6.1997 (72 let)
    Kladno, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Kus života (TV film)
1978 Plotýnky na tři dny (TV film)
1977 Oddechový čas
Stránky z deníku (TV film)
1976 Dům Na poříčí
1975 Vlčí halíř (TV film)
1974 Dvacátý devátý
Černá horečka (TV film)
1973 Agent (TV film)
Kdo je vinen? (TV film)
Obhájce (TV film)
Zločin v Modré hvězdě
1972 Jak to bylo v Únoru? (TV film)
Pohádka o drakovi (TV film)
1971 Pět mužů a jedno srdce
Zločin na Zlenicích hradě (TV film)

TV seriály

1984 Sanitka (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
1980 Čas zakladatelů (TV seriál)
Příliv naděje (E01)
1975 Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)
Zvednutý kámen (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky