foto

Firat Can Aydin

  • nar. 11.6.1998 (21 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tatort - Die Wacht am Rhein (TV film)
Umudun Kıyısında
2008 Hayattan Korkma
2007 Adem'in Trenleri

TV seriály

2015 Armans Geheimnis (TV seriál)
2014 Hıyanet Sarmalı (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
1983 (S18E13)
2013 Bir Yastıkta (TV seriál)
2011 İnsan Aldandı (TV seriál)
2009 Papatyam (TV seriál)
2008 Ateş ve Barut (TV seriál)
2007 Hakkını Helal Et (TV seriál)
Korkusuzlar (TV seriál)
Tatlı İntikam (TV seriál)
2006 Fırtına (TV seriál)
2005 Beşinci Boyut (TV seriál)
Çılgın Yuva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace