foto

Andrea Frigerio

  • nar. 8.8.1961 (58 let)
    Autonomous City of Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 El Encanto
Leal, solo hay una forma de vivir
Moje mistrovské dílo
Rudá
2017 Desearás al hombre de tu hermana
2016 Vážený občan
2015 Pasaje de vida

TV seriály

2019 Argentina, tierra de amor y venganza (TV seriál)
2008 Exitosos Pells, Los (TV seriál)
2005 Se dice amor (TV seriál)
2004 Los Roldán (TV seriál)
2002 Son amores (TV seriál)
2001 Poné a Francella (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky