foto

Lucia Poppová

  • nar. 12.11.1939
    Záhorská Ves, Slovenský stát
  • zem. 16.11.1993 (54 let)
    Mníchov, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Zauberflöte, Die (TV film)
1982 Verkaufte Braut, Die (TV film)
1980 Les noces de Figaro (TV film)
1978 Fidelio (TV film)
1975 Carmina Burana (TV film)
1965 Die lustigen Weiber von Windsor
1963 Jánošík I., II.
1957 Keď manžel varí...
Štyridsaťštyri

Koncert

1990 Koncert bez opony (koncert)

Host

TV pořady

1990 Stretnutie s Luciou Poppovou (TV pořad)
1979 Peter Alexander: Wir gratulieren (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky