foto

Greg Giraldo

  • nar. 10.12.1965
    Bronx, New York City, New York, USA
  • zem. 29.9.2010 (44 let)
    New Brunswick, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 American Dummy
1999 Game Day

TV seriály

2008 Z Rock (TV seriál)
1996 Common Law (TV seriál)

Dokumentární

2010 I Am Comic
Joan Rivers: A Piece of Work
2002 Comedian

TV pořady

2010 Comedy Central Roast of David Hasselhoff (TV pořad)
The Marriage Ref (TV pořad)
2009 Comedy Central Roast of Joan Rivers (TV pořad)
Comedy Central Roast of Larry the Cable Guy (TV pořad)
2008 Comedy Central Roast of Bob Saget (TV pořad)
Root of All Evil (TV pořad)
2007 Comedy Central Roast of Flavor Flav (TV pořad)
2006 Comedy Central Roast of William Shatner (TV pořad)
2005 Comedy Central Roast of Jeff Foxworthy (TV pořad)
Comedy Central Roast of Pamela Anderson (TV pořad)
Howard Stern on Demand (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2002 The Colin Quinn Show (TV pořad)
Tough Crowd with Colin Quinn (TV pořad)
2001 Late Friday (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace