Reklama

Reklama

Jimmy Kimmel Live!

(pořad)
Talk-show / Komedie / Hudební
USA, 2003, 60 min

Tvůrci:

Lynn Broussard

Účinkují:

Jimmy Kimmel, Adam Carolla, Janeane Garofalo, Jamie Kennedy, Snoop Dogg, Tom Stern, Sarah Wynter, Corey Feldman, Michael Emerson, Dominic Monaghan (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jimmy Kimmel Live je noční talk show, která do každého dílu zve známé celebrity a baviče. Vystupuje zde živě také mnoho zmáných hudebních skupin. Od běžné talk show se liší různými vtipnými a parodujícími scénkami k filmům a celebritám. Jimmy je známý také tím, že si do show zve členy své rodiny a dokáže si hravě udělat srandu z kohokoliv včetně sebe. Úroveň této show potvrzuje, že od začátku roku 2003, po odvysílání 500 epizod (2008), neztrácí na americkém kontinentě na oblibě. (Eviator)

(více)

Recenze (73)

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Show Jimmyho Kimmela jsem bohužel zatím neměl tu možnost vidět celou. Pokaždé se podívám jen, když si do studia pozve nějakou zajímavou hvězdu, či celebritu o kterou se zajímám, nebo jí mám rád. Sice jsem se ještě nikdy pořádně nezasmál, ale rozhovory mi příjdou kvalitní a jsou moderně pojaté. Možná kdybych se podíval na části z roku 2003 dal bych plný počet hvězd. 92% ()

ladko 

všechny recenze uživatele

No veľa som toho z Kimmelovej šou nevidel, ale z toho čo sa dalo pozrieť na youtube určite patrí k špičkám amerických talk show. Taký klip I'm fucking Matt Damon od jeho priateľky Sarah Silverman, prípadne Kimmelova odpoveď v podobe klipu I'm fucking Ben Affleck, to sú už klasiky...A čokoľvek s Guillermom(ten Mexičan je boh..."Y..Y..Yason. Yason Bourne identity.") ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Niektoré externé show napr. v podaní Guillerma nemajú chybu, taktiež Jimmy ako líder klubu krásnych mužov, či nenávisť medzi Jimmym a Mattom Damonom :D. Guillermo na Angelinu Jolie pri premiere filmu Ocean's Thirteen... "Angelina, Angelina adopt me..." :D samozrejme takýchto skečov je tuna viac. 8/10 ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Skvělá talk-show se skvělým Jimmym Kimmelem. Nemůžu se přestat smát při jeho narážkách a naschválech, které dělá Mattu Damonovi a ještě lepší jsou Damonovi pomsty vůči Jimmymu. Samozřejmě nesmím opomenout jeho spolumoderátora, mexičana Guilerma který chodí na různé akce s flaškou tequily, a opíjí se s celebritami. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (14)

  • Vtípek s omluvou Mattu Damonovi vznikl jako nevinný žert pro výkonného producenta show. Kimmel se s Damonem do té doby osobně neznal a jeho jméno vybral náhodně. (Brousitch)
  • Anglický hudobník Morrissey odhovoril svoju účasť v šou dňa 26.2.2013, keď sa dozvedel, že sú pozvaní aj členovia relácie Duck Dynasty. „Nebudem vystupovať po boku vrahov zvierat," povedal. (whack)
  • V počátcích talk show se často stávalo, že nebyla dohodnuta účast žádného hosta. Jimmy Kimmel proto osobně volal některým z přátel, aby do pořadu přišli. (Brousitch)

Související novinky

Jimmy Kimmel bude zachraňovat Oscary

Jimmy Kimmel bude zachraňovat Oscary

07.11.2022

Podoba oscarového ceremoniálu se po několika velmi hrbolatých ročnících vrací aspoň trochu k normálu, nebo se to tak v tuto chvíli alespoň zdá. Po čtyřech letech, kdy se předávání světově… (více)

Scenárista Ricka a Mortyho napíše Ant-Mana

Scenárista Ricka a Mortyho napíše Ant-Mana

05.04.2020

Třetí Ant-Man našel nového scenáristu a jeho jméno potěší zejména fanoušky šíleného animovaného seriálu Rick a Morty. Scénář nové marvelovky totiž napíše Jeff Loveness, který má kromě výše zmíněného… (více)

Reklama

Reklama