foto

Tommy Godfrey

  • nar. 20.6.1916
    Lambeth, South London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 24.6.1984 (68 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Great Muppet Caper, The
1979 Resting Rough
1977 Come Play with Me
1975 Dobrodružství mladšího a chytřejšího bratra Sherlocka Holmese
1974 Pianorama
Ze záhrobí
1973 Love Thy Neighbour
The Vault of Horror
1972 Bless This House
Straight on Till Morning
1971 Uťatá hlava
1970 Belgrove Hotel, Goodbye (TV film)
Eddie in August (TV film)
1969 Best House in London, The
Kruhy na vodě
1968 Kdyby...
Work Is a 4-Letter Word
1966 Vánoční překvapení
1955 Flaw, The
1949 Pas do Pimlica

TV seriály

1984 Chance in a Million (TV seriál)
1977 Lord Tramp (TV seriál)
Mind Your Language (TV seriál)
1976 Howerd Confessions, The (TV seriál)
Maggie and Her (TV seriál)
1974 Little Bit of Wisdom, A (TV seriál)
No Strings (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Love Thy Neighbour (TV seriál)
Madigan (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
1971 Follyfoot (TV seriál)
Jason King (TV seriál)
Shirley's World (TV seriál)
Sykes and a Big Big Show (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
Greensleeves (E04)
1970 Doomwatch (TV seriál)
On the House (TV seriál)
The Goodies (TV seriál)
1969 As Good Cooks Go (TV seriál)
Department S (TV seriál)
On the Buses (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Very Merry Widow and How (TV seriál)
1968 The Basil Brush Show (TV seriál)
Virgin of the Secret Service (TV seriál)
1967 A Series of Bird's (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 Knock on Any Door (TV seriál)
United! (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1962 Steptoe and Son (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Somerset Maugham Hour (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Nicholas Nickleby (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
1936 Variety (TV seriál)

Dokumentární

1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)
1949 Music-Hall (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky