foto

Rowland Davies

  • nar. 1941
    Eton, Buckinghamshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Johnny English
2001 Sladká pomsta (TV film)
1997 Bloodlines: Legacy of a Lord
1996 Fragile Heart, The (TV film)
1993 Diana: Her True Story (TV film)
Genghis Cohn (TV film)
1987 Bellman and True
1980 Proč nepožádali Evanse? (TV film)

TV seriály

2003 Zločiny v zahradách (TV seriál)
1994 Class Act (TV seriál)
Vzpomínky Sherlocka Holmese (TV seriál)
1991 The Darling Buds of May (TV seriál)
1985 Edge of Darkness (TV seriál)
Mapp & Lucia (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 The Brief (TV seriál)
1983 Don't Wait Up (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)
Stalky & Co. (TV seriál)
1980 Holding the Fort (TV seriál)
Keep It in the Family (TV seriál)
1979 A Family Affair (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Jízda na slepo (S02E09)
V obležení (S01E07)
1976 The Cedar Tree (TV seriál)
The New Avengers (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1974 Father Brown (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Shabby Tiger (TV seriál)
1972 Country Matters (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
1971 Persuasion (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Vanity Fair (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace