foto

John Rees

  • nar. 6.3.1927
    Port Talbot, Wales, Velká Británie
  • zem. 1994
    Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 White Mischief
1986 Banditi nebe
1985 Víc než dost
1984 Starship
1982 Smrtící síla
1981 Dobyvatelé ztracené archy
Oko jehly
1979 Hanover Street
1978 Křik
1975 Všechny velké a malé bytosti (TV film)
1974 Visa für Ocantros (TV film)
1972 Pod Mléčným lesem
1970 Posel
1969 Alfréd Veliký
1966 Quillerovo memorandum
1963 Impact
Lucy und der Angler von Paris (TV film)
1962 A Prize of Arms
Jen dva mohou hrát
1961 The Long and the Short and the Tall
1959 Barbed Wire and Bracken (TV film)

TV seriály

1989 Saracen (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 The Citadel (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Holocaust (TV seriál)
Wilde Alliance, The (TV seriál)
1977 Lord Tramp (TV seriál)
Secret Army (TV seriál)
Sharp Intake of Breath, A (TV seriál)
1975 The Hanged Man (TV seriál)
Venturers, The (TV seriál)
1974 Fall of Eagles (TV seriál)
Inheritors, The (TV seriál)
1973 Brontës of Haworth, The (TV seriál)
Centre Play (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
The Black Arrow (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
The Mating Machine (TV seriál)
1969 W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 Strange Report (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
The Prisoner (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
The Spies (TV seriál)
1965 The Man in Room 17 (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 R3 (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Villains, The (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Maupassant (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Suspense (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace