foto

Pierre Chagnon

  • nar. 30.8.1957 (61 let)
    Montréal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Laurence Anyways
2009 Zabil jsem svou matku
2004 Crazy Canucks (TV film)
Elvis Gratton 3: Le retour d'Elvis Wong
2000 Marie et Tom (TV film)
1998 Nico the Unicorn
Sucre amer
1996 Fabrication d'un meurtrier, La
Karmina
1994 Les Duchesnay: La glace et le feu (TV film)
1992 Fenêtre, La
1989 Umývání mozků
1988 Modernisté
Tisserands du pouvoir II: La Révolte, Les
1987 A potom zemřeš
1983 Bonheur d'occasion

TV seriály

2007 Boys, Les (TV seriál)
2005 Au nom de la loi (TV seriál)
2004 Les Bougon: c'est aussi ça la vie (TV seriál)
2003 3 x rien (TV seriál)
2001 Cauchemar d'amour (TV seriál)
2000 Canada: A People's History (TV seriál)
1997 Paparazzi (TV seriál)
The Hunger (TV seriál)
1996 Quai n° 1 (TV seriál)
Urgence (TV seriál)
1995 10-07: L'affaire Zeus (TV seriál)
Scoop IV (TV seriál)
1994 Jalna (TV seriál)
René Lévesque (TV seriál)
1993 Au nom du père et du fils (TV seriál)
1991 Urban Angel (TV seriál)
1988 Tisserands du pouvoir, Les (TV seriál)
1986 Lance et compte (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace