foto

Noel Johnson

  • nar. 28.12.1916
    West Bromwich, West Midlands, Anglie, Velká Británie
  • zem. 2.10.1999 (82 let)
    Glamorgan, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 The Vacillations of Poppy Carew (TV film)
1990 Little Sir Nicholas (TV film)
1987 Withnail a já
1983 Komedie plná omylů (TV film)
1982 Harry's Game (TV film)
Záhada Sedmi ciferníků (TV film)
1979 Churchill and the Generals (TV film)
Julius Caesar (TV film)
Licensed to Love and Kill
1978 První velká vlaková loupež
1975 Royal Flash
1974 The Swordsman
1972 Zběsilost
1971 Sněžná husa (TV film)
1969 Barrister at Law (TV film)
1967 This Way for Murder (TV film)
1965 Heiress of Garth (TV film)
1963 Partner, The
1951 The Case of the Missing Scene
1950 Highly Dangerous

TV seriály

1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
The Bretts (TV seriál)
1986 The Theban Plays by Sophocles (TV seriál)
1985 Oscar (TV seriál)
1984 Sorrell and Son (TV seriál)
Strangers and Brothers (TV seriál)
1983 Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
Smrt soudního znalce (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
1980 Buccaneer (TV seriál)
Love in a Cold Climate (TV seriál)
1978 Enemy at the Door (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 Lord Tramp (TV seriál)
1975 Oil Strike North (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
My Old Man (TV seriál)
1973 Warship (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
The Shadow of the Tower (TV seriál)
1971 Owen, M.D. (TV seriál)
1970 Codename (TV seriál)
Doomwatch (TV seriál)
Husbands and Lovers (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Canterbury Tales (TV seriál)
Counterstrike (TV seriál)
Fraud Squad (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
1966 Bat Out of Hell (TV seriál)
Thirteen Against Fate (TV seriál)
Weavers Green (TV seriál)
1965 Front Page Story (TV seriál)
Mind of the Enemy, The (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Chronicle (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
First Night (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
Spread of the Eagle, The (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Andromeda Breakthrough, The (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 A for Andromeda (TV seriál)
Comedy Playhouse (TV seriál)
1960 An Age of Kings (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Life and Death of Sir John Falstaff (TV seriál)
1958 Ivanhoe (TV seriál)
Private Investigator (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Television World Theatre (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
Whack-O! (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 The Culture Show (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
Wogan (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky