foto

Guy Jodoin

  • nar. 27.12.1966 (52 let)
    Sherbrooke, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Montréal Dead End
2015 Ego Trip
2014 Kykyryký
2008 Dans une galaxie près de chez vous 2
2007 Contre toute espérance
Po hlavě
2004 Dans une galaxie près de chez vous - Le film
1997 Les Boys
1991 Amoureux fou
Nelligan

TV seriály

2015 Karl & Max (TV seriál)
2014 Les Jeunes Loups (TV seriál)
2002 Caméra café (TV seriál)
Rumeurs (TV seriál)
2001 Caméra café (TV seriál)
2000 Le monde de Charlotte (TV seriál)
1999 Histoires de filles (TV seriál)
1997 Un gars, une fille (TV seriál)
1996 Marguerite Volant (TV seriál)
1995 Radio-Enfer (TV seriál)
1993 Petite vie, La (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2002 Max Inc. (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Tout le monde en parle (TV pořad)
1995 Juste pour rire (TV pořad)
1968 Bye-Bye (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace