foto

Terence de Marney

  • nar. 1.3.1908
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 25.5.1971 (63 let)
    London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Krásky v černých punčochách
1968 Separation
Strange Affair, The
1962 Confessions of an Opium Eater
1961 On the Double
1960 Midnight Lace
Secret of the Purple Reef, The
Spartakus
1959 Zkáza Mary Deare
1957 My Gun Is Quick
Pharaoh's Curse
1956 23 Paces to Baker Street
Desatero přikázání
1955 Desert Sands
Mad at the World
Target Zero
The Virgin Queen
1954 Meet Mr. Callaghan
Stříbrný kalich
1949 No Way Back
1948 Uneasy Terms
1946 Dual Alibi
1943 Setkání ve tmě
1938 Case of the Frightened Lady, The (TV film)
1937 Born That Way
House of Silence, The
Thunder in the City
1935 The Mystery of the Mary Celeste
1933 Eyes of Fate
1932 Heroes of the Mine
1931 Eternal Feminine, The

TV seriály

1971 Follyfoot (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 The Ugliest Girl in Town (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
Sexton Blake (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
Son of the Sahara (TV seriál)
The Spies (TV seriál)
Thirteen Against Fate (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Cluff (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Lorna Doone (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Old Curiosity Shop, The (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Beachcomber (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Trade-Ins (S03E31)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
1960 Hong Kong (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
R.C.M.P. (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Cimarron City (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
The Veil (TV seriál) - herec, a.z.
1957 Date with the Angels (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
Tales of the 77th Bengal Lancers (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
1955 Matinee Theatre (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1953 You Are There (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace