foto

Gildor Roy

  • nar. 11.5.1960 (59 let)
    Rigaud, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ville Neuve
2014 Ceci n'est pas un polar
Parta mimo zákon
2013 Lac Mystère
2012 Esimésac
2011 The Package
2008 Babine
2007 Contre toute espérance
2006 Bůh žehnej Americe
Duo
2005 Les Boys IV.
2002 Mystérieuse mademoiselle C., La
2001 Karmina 2
1996 Caboose
Karmina
1994 Louis 19, le roi des ondes
Miséricorde (TV film)
1993 Florida, La
1992 Requiem pour un beau sans-coeur
1991 Assassin jouait du trombone, L'
1990 Ding et Dong le film
Le party
Un autre homme
1989 Bílá je noc

TV seriály

2017 Lâcher prise (TV seriál)
2016 District 31 (TV seriál)
2015 Le berceau des anges (TV seriál)
2014 La théorie du K.O. (TV seriál)
2010 Trauma (TV seriál)
2007 Boys, Les (TV seriál)
2003 3 x rien (TV seriál)
1996 Retour, Le (TV seriál)
1995 10-07: L'affaire Zeus (TV seriál)
1993 Grands procès, Les (TV seriál)
Sirény (TV seriál)

Host

TV pořady

1995 Juste pour rire (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace