foto

Jevgenij Charitonov

  • nar. 30.9.1976 (43 let)
    Poronaysk, Sachalin, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Istorija odnogo naznačenija
Médium
2012 Horda
2011 Žila-byla odna baba
2010 Brestská pevnost

TV seriály

2018 Praktika 2 (TV seriál)
2017 Mjatěž (TV seriál)
Po tu storonu smerti (TV seriál)
Psichologini (TV seriál)
Vokalno–kriminalnyj ansambl (TV seriál)
Četvjortaja smena (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Po semejnym obstojatělstvam (S09E05)
2015 Kryša mira (TV seriál)
2014 Kosatka (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Něvesta (S07E02)
2013 Bratany 4 (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
2012 Samara (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Parfjumer (S03E12)
2011 Po gorjačim sledam (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Bojec (S05E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky