foto

Ramil Sabitov

  • nar. 17.8.1960 (58 let)
    Kišiněv, Moldavsko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Poka ješčjo živa
2012 Zabava
2010 Kandahár
Na oščup
2008 Přízrak
2007 07-j meňajet kurs
2006 Lov na Piraňu
2005 Popsa
2004 Countdown
Koža salamandry
2003 Karmen
1999 8 ½ $
1993 Ďuba-Ďuba

TV seriály

2018 Kreposť Badaber (TV seriál)
2017 Naljot (TV seriál)
2016 Pjanaja firma (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
2015 Rozysk (TV seriál)
Epizoda 16 (S03E16)
Epizoda 15 (S03E15)
Epizoda 14 (S03E14)
další epizody (16)
2014 Neformat (TV seriál)
Tajnyj gorod (TV seriál)
2013 Cyganskoje sčastě (TV seriál)
Lovuška (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Epizoda 16 (S02E16)
Epizoda 15 (S02E15)
Epizoda 14 (S02E14)
další epizody (31)
2011 Čas Volkova 5 (TV seriál)
2010 Vsjo radi těbja (TV seriál)
Žurov 2 (TV seriál)
2008 Apoštol (TV seriál)
2005 Tajnaja straža (TV seriál)
2004 Bojec (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Žizň posle žizni (TV seriál)
2014 Jekatěrina (TV seriál)
2013 Cyganskoje sčastě (TV seriál)
2011 Fizika ili chimija (TV seriál)
Čas Volkova 5 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace