foto

David Phillips

  • nar. 1951
    New Haven, Connecticut, USA
  • zem. 4.2.2017
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 The Cookout 2 (TV film)
2006 Pivní liga
2003 Joy Road
Violation (TV film)
2002 Martin & Orloff
2001 Lift
1996 Objetí smrti
1995 Rváčův deník

TV seriály

1996 High Life, The (TV seriál)

Dokumentární

1993 Form... Focus... Fitness, the Marky Mark Workout
1990 Blazing Away (koncert)

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Hudební videoklipy

1991 Marky Mark and the Funky Bunch - Good Vibrations (hudební videoklip)
1990 New Kids on the Block - Step by Step (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

1987 I Married a Vampire

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky