foto

Jošino Imamura

  • nar. 6.4.1987 (32 let)
    prefektura Kumamoto, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Koppamidžin
2013 Hrátky s peklem
Yuda
2011 Himizu
Kamisama no njóbó (TV film)
2010 Handžiró

TV seriály

2017 Code Blue 3 (TV seriál)
2015 Tantei no Tantei (TV seriál)
2014 Soko wo Nantoka 2 (TV seriál)
2013 Minna! Esupá da jo! (TV seriál)
2012 Hacukoi (TV seriál)
2011 Madonna Verde (TV seriál)
2009 Inpei Shirei (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky