foto

Émile Riandreys

  • nar. 18.2.1900
    Paříž, Francie
  • zem. 19.11.1977 (77 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Smrt darebáka
1973 Le Jardinier (TV film)
Quelques messieurs trop tranquilles
1971 V rytmu valčíku
1970 Poslední adresa
1969 Appelez-moi Rose (TV film)
Ve znamení býka
1968 Tito muži rodiny
Velké prádlo
1967 Přátelé kopretiny
1966 Trois enfants... dans le désordre
Zahradník z Argenteuil
1965 Baratineurs, Les
La Métamorphose des cloportes
Past na Popelku
1964 Chance et l'amour, La
Jaloux comme un tigre
Requiem pour un caïd
1962 C'est pas moi, c'est l'autre
1960 L'ours
1959 Luční ulice
Zelená kobyla
Četník z Champignolu
1958 Madame et son auto
Noc a zmatek
Sacrée jeunesse
1957 Kolo
Reproduction interdite
1956 Lumières du soir, Les
Mémoires d'un flic
Zákon ulic
1955 Impossible Monsieur Pipelet, L'
On déménage le colonel
1954 Cadet Rousselle
Poisson d'avril
1953 Ma femme, ma vache et moi
Suivez cet homme
1952 Fugue de Monsieur Perle, La
L'amour, Madame
Le Costaud des Batignolles
1951 Duel à Dakar
La poison
1950 Anciens de Saint-Loup, Les
Gang des tractions-arrière, Le
Kazimír
Le roi Pandore
1949 Fantômas contre Fantômas
Maternelle, La
1948 Aventure commence demain, L'
Dieux du dimanche, Les
Fort de la solitude
Émile l'Africain
1947 Taverne du poisson couronné, La
1946 Destins
Le Bateau à soupe
Pétrus
1945 Sám v noci
1944 Le bal des passants
1942 Mademoiselle Swing
À vos ordres, Madame
1941 Montmartre-sur-Seine
1940 Musiciens du ciel, Les
Pour le maillot jaune
1939 Ma tante dictateur
1938 Je chante
Marraine du régiment, La
1937 Homme du jour, L'
Lumières de Paris
1936 Prends la route
1934 Flofloche
Minuit, place Pigalle
1932 Paris-Méditerranée

TV seriály

1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace