foto

Gary Waddell

  • nar. 7.8.1952 (68 let)
    Carlton, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Charlieho země
2012 The King Is Dead!
2008 Scorched (TV film)
2007 Almost
Vražda ve vnitrozemí (TV film)
2005 Man Thing
Proposition
2003 Lennie Cahill Shoots Through
Vyrovnat si účty
2002 Rváči
Černí a bílí
2000 Drsňák Chopper
1997 Hořící nebe
Maslin Beach
1994 Cody: The Tipoff (TV film)
1993 Shotgun Wedding
1992 Kořist chameleona
1991 Sladký mluvka
1988 Breaking Loose: Summer City II
Drsné násilí
1987 Facts of Life Down Under, The (TV film)
1986 Modrý blesk (TV film)
1982 Heatwave
Highest Honor, The
Monkey Grip
1980 Stir
1978 In Search of Anna
1977 Blue Fire Lady
The F.J. Holden
1976 Oz
1975 Pure S

TV seriály

2014 Old School (TV seriál)
2010 Rake (TV seriál)
Čas zabíjet (TV seriál)
2007 Chandon Pictures (TV seriál)
City Homicide (TV seriál)
2005 Temné příběhy (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
Ranaři (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1994 Heartland (TV seriál)
Vesničtí poldové (TV seriál)
1993 Seven Deadly Sins (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1983 Scales of Justice (TV seriál)
1976 Bluey (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky