foto

Ruby Snape

  • nar. 1968
    Llangollen, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Byzantium
1998 Parting Shots
1995 To se může stát i tobě (TV film)
1994 Běsnící spravedlnost (TV film)

TV seriály

2014 Vraždy podle Agathy (TV seriál)
2009 Pohled na smrt (TV seriál)
2004 Bodies (TV seriál)
Nejhorší týden mého života (TV seriál)
2001 Swallow (TV seriál)
2000 Dirty Work (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Loupež za bílého dne (TV seriál)
The Grimleys (TV seriál)
1998 Grafters (TV seriál)
Kiss Me Kate (TV seriál)
1996 Married for Life (TV seriál)
1995 Agony Again (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky