foto

Marcin Klepacki

  • nar. 1973

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Den cvoka
2001 Quo Vadis
1998 Amok
1995 Nic směšného
1994 Miasto prywatne

TV seriály

2004 Rodzina zastepcza plus (TV seriál)
2002 Kasia i Tomek (TV seriál)
Samo życie (TV seriál)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)
2000 Miasteczko (TV seriál)
1998 Miodowe lata (TV seriál)
1997 Złotopolscy (TV seriál)
1994 Spółka rodzinna (TV seriál)
1980 Dom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace