foto

Klara Höfels

  • nar. 1949

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Un confine incerto
2018 Dah
Odříznutí
2017 Die Konfirmation (TV film)
Zmatkářky: Každé řešení má svůj problém (TV film)
2016 Eho
Toni Erdmann
2015 Nacht der Angst (TV film)
2012 Überleben an der Wickelfront (TV film)
2009 Männersache
2005 Singe den Zorn - Homers Ilias in Troia
1997 Komisařka Rosa Roth - Berlín (TV film)
1995 Tot auf Halde (TV film)

TV seriály

2018 Wilsberg (TV seriál)
Mörderische Rendite (E61)
2017 In aller Freundschaft (TV seriál)
Alte Bekannte (S20E11)
2015 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Frauenbier (S07E03)
SOKO Wismar (TV seriál)
Feindliche Übernahme (S13E12)
2012 Policie Hamburk (TV seriál)
Zuckerbrot und Peitsche (S06E18)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1978 Spannende Geschichten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky