foto

Christopher Whittingham

  • nar. 14.4.1949
    Anglie, Velká Británie
  • zem. 8.8.2012 (63 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Only Boy for Me, The (TV film)
2005 Harry Potter a Ohnivý pohár
1991 V podezření
1988 Love Child, The
1987 Malá Dorritka

TV seriály

2003 Grass (TV seriál)
2002 Wild West (TV seriál)
2001 High Stakes (TV seriál)
2000 Moje rodina (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1994 Anna Lee (TV seriál)
The Knock (TV seriál)
1993 10 Percenters, The (TV seriál)
1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)
1989 Country Boy, The (TV seriál)
The Manageress (TV seriál)
1988 Blind Justice (TV seriál)
London's Burning (TV seriál)
Rockliffe's Folly (TV seriál)
1987 The New Statesman (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Host

TV pořady

1987 ChuckleVision (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace