foto

Beňo Krivošík

  • nar. 4.3.1933
    Sereď, Československo
  • zem. 27.11.1992 (59 let)
    Bratislava, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1979 Choď a nelúč sa
Prerušená hra
1976 Stratená dolina
Sváko Ragan (TV film)
1975 Pacho, hybský zbojník
Z chlapčeka vojak (TV film)
1974 Deň, ktorý neumrie
Horali (TV film)
1973 Putovanie do San Jaga
1969 Génius

TV seriály

1990 Utieračik (TV seriál)

Dokumentární

1971 Druhé dejstvo (TV film)

Herecká filmografie

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace