foto

Wendy Blackstone

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Ztraceni ve Florencii
2003 Backroads
1999 ATF (TV film)
1998 Chameleon (TV film)
1997 Dráždivé intriky
1996 Chasing the Dragon (TV film)
Dear Diary
Rescuing Desire
Tales of Erotica
Uninvited, The (TV film)
1995 V ulicích New Jersey
1994 Anděl s břitvou
Dutch Master, The
Someone She Knows (TV film)
1992 Emma and Elvis
1991 Blowback
Boy Who Cried Bitch, The
1989 Outrageous Taxi Stories

TV seriály

2002 For the People (TV seriál)
2001 Maybe It's Me (TV seriál)
1998 Případ pro Sam (TV seriál)
Kořeny všeho zla 2/2 (S02E20)
Kořeny všeho zla 1/2 (S02E19)
Zemřít krásná (S02E18)
další epizody (14)
1997 Případ pro Sam (TV seriál)
Staří známí (S02E06)
Sláva kazí charakter (S02E05)
Druhý nejlepší (S02E04)
další epizody (6)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
Vcítění (S01E01)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1994 Philly Heat (TV seriál)
1992 Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)

Dokumentární

2020 9to5: The Story of A Movement
Trojské ženy (TV film)
2019 Ai Weiwei: Yours Truly
2018 Breslin a Hamill - Umělci komentáře
Walking Thunder
2017 Já jsem důkaz
To a More Perfect Union: U.S. v Windsor
Varování: Může způsobit smrt
2016 The Pulitzer at 100
Tony Robbins: I Am Not Your Guru
2015 Dívka v řece: Cena odpuštění
Láska a zloba Larryho Kramera
Mr. Deng Goes to Washington
2014 Whitey: United States of America v. James J. Bulger
2013 Cast the First Stone
Krizová linka: Pomoc válečným veteránům
Nebezpečné hry v Bělorusku
No Limits (TV film)
Tricked: The Documentary
2012 Váha národa (TV seriál)
2011 Apache 8
The LuLu Sessions
Ztracený ráj 3: Očistec
2010 To Be Heard
2009 Crude
Quest for Honor
2007 Den, kdy jsem přežil (TV film)
Thread
Youth Authority: California (TV film)
2006 9/12: From Chaos to Community
Experiment s lidským chováním (TV film)
Secrets of the Code
2003 Virtual Corpse, The (TV film)
2002 The Execution of Wanda Jean
2001 900 Women
Justifiable Homicide
2000 Soldiers in the Army of God
1999 Shadows of Doubt: State vs. 81588 Vincent Simmons
1998 Panama Canal: The Eighth Wonder of the World (TV film)
1997 CIA: Američtí utajení bojovníci (TV seriál)
1992 Farewell, Good Brothers
1990 Christo in Paris
Teatro!
1989 Dance of Hope
1988 Łódź Ghetto
1987 A Stitch for Time
A Stitch for Time
Eyes on the Prize (TV seriál)
1986 Are We Winning Mommy? America & the Cold War
1984 The Good Fight: The Abraham Lincoln Brigade in the Spanish Civil War
1981 Americas in Transition
El Salvador: Another Vietnam

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky