foto

Norman Chappell

  • nar. 31.12.1925
    Lucknow, Indie
  • zem. 21.7.1983 (57 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Dangerous Davies: The Last Detective (TV film)
1977 That's Carry On! - a.z.
1976 Intimní hry
1975 Tittertime (TV film)
1974 Man About the House
Percyho možnosti
Tři mušketýři 2
You'll Never Walk Alone (TV film)
1973 Love Thy Neighbour
1972 Au Pair Girls
Nearest and Dearest
1971 Carry On Henry
1970 Carry On Loving
Toomorrow
1969 Journey to the Unknown (TV film)
1968 Gang v mini
Journey Into Midnight
1967 Jak jsem vyhrál válku
1964 Crooks in Cloisters
1963 80,000 Suspects
Carry On Cabby
Girl in the Headlines
The Punch and Judy Man
1962 Jigsaw
Pot Carriers, The
1961 Petticoat Pirates

TV seriály

1981 Doctor's Daughters (TV seriál)
Frankie Howerd Strikes Again (TV seriál)
Kenny Everett Television Show, The (TV seriál)
1980 Coming Home (TV seriál)
1979 Danger UXB (TV seriál)
Kelly Monteith (TV seriál)
1978 3-2-1 (TV seriál)
Losers, The (TV seriál)
1977 Galton & Simpson Playhouse, The (TV seriál)
1976 One-Upmanship (TV seriál)
The Chiffy Kids (TV seriál)
1975 Carry On Laughing! (TV seriál) - herec, a.z.
1974 Zodiac (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Men of Affairs (TV seriál)
Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
Whoops Baghdad! (TV seriál)
1972 Pardon My Genie (TV seriál)
Scoop (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
1971 And Mother Makes Three (TV seriál)
Bless This House (TV seriál)
Last of the Baskets, The (TV seriál)
1970 Queenie's Castle (TV seriál)
1969 As Good Cooks Go (TV seriál)
Mr. Digby Darling (TV seriál)
Parkin's Patch (TV seriál)
Sez Les (TV seriál)
The Very Merry Widow and How (TV seriál)
1968 Ooh La La! (TV seriál)
1966 All Gas and Gaiters (TV seriál)
1965 Blackmail (TV seriál)
Orlando (TV seriál)
Pardon the Expression (TV seriál)
Undermind (TV seriál)
Worker, The (TV seriál)
1964 Fire Crackers (TV seriál)
The Likely Lads (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 The Human Jungle (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
Harpers West One (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Police Surgeon (TV seriál)
The Dickie Henderson Show (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Tell It to the Marines (TV seriál)
1958 Quatermass and the Pit (TV seriál)
The Larkins (TV seriál)
1956 Opportunity Knocks (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Golden Shot, The (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky