foto

Mičino Jokojama

  • nar. 16.4.1936 (83 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Zentai
2008 Tamio no shiawase
2003 Fukumimi
2000 Home Sweet Home
1996 Jacuhaka mura
Koišikawa no uči (TV film)
1994 Oshioki haihiiru
Shijushichinin no shikaku
1993 Shinjitsu ichiro (TV film)
1992 Okoge
1991 Tenkawa densecu sacudžin džiken
1990 A-ge-man
1988 Jódžo densecu '88
Neko no jó ni
Tomorrow Ašita
Tsuru
1987 Džijú na megamitači
Eiga joyu
Marusa no onna
Princezna z měsíce
1986 Rokumeikan
1984 Pohřeb
Zklamaná Ohan
1983 Sasamejuki
1978 Kigeki jakušatači: Kúpá to Géburu
1970 Nippon iči no jakuza otoko
1969 Kiki kaikai: Ore wa dare da?!
The Tempters: Namida no ato ni hohoemi o
1966 Crazy no musekinin Šimizu Minato
Joidore hakase
Kuroi tobakuši: Akuma no hidarite
1965 Kuroi tobakuši
Nageta daisu ga asu o jobu
1964 Haikei sôri daijin sama
Onsen džoi
Otokogirai
1963 Ano hito wa ima
Hai hai sannin musume
Kigeki: Tonkacu ičidai
Wanpaku tenši
江分利満氏の優雅な生活
1962 Gekkjú dorobó
Sararíman: Gonza to Sukedžú – Ren'ai kósaten
1961 Ankokugai no dankon
Kanezukuri muhó džidai
Kigeki: Ekimae bentó
Tokkjú Nippon
1960 Daigaku no sanzokutači
Hito mo arukeba
Onna ga kaidan o agaru toki
Činpindó šudžin
独立愚連隊西へ
1959 Ankokugai no kaojaku
Aru hi wataši wa
Dokuritsu gurentai
Hanajome-san wa sekaiiči
Kodama wa jondeiru
Shin santô jûyaku
1958 Džiročó gaiden: Haikagura kiso no himacuri
Hadaka no taišó
Jacu ga sacudžinša da
Mikkokuša wa dare ka

TV seriály

2014 Subete ga F ni Naru (TV seriál)
1990 Daihjó torošimarijaku deka (TV seriál)
1978 Otei-chan (TV seriál)
1973 Onna Sono Ai no Sirizu (TV seriál)
1970 Okusama wa 18 sai (TV seriál)
1956 Čirorin mura to kurumi no ki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky