foto

Patrick Durkin

  • nar. 9.6.1936
    Linthorpe, Middlesborough, Cleveland, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1.9.2009 (73 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Monk Dawson
1987 Lionheart
Tři stupně horka
1985 Big Deal
Supergrass, The
1984 Ohnivé oči
1982 Nemocnice Britannia
P.O.S.H (TV film)
1981 Dobyvatelé ztracené archy
1979 Amíci
1978 Hluboký spánek
1977 Black Joy
Joseph Andrews
The Stick-Up
1974 Carry On Dick
Our Cissy
1973 Love Thy Neighbour
1972 Nightmare
1970 The Man Who Had Power Over Women
1965 Carry On Cowboy
1964 Carry On Spying
1959 Carry On Nurse
Please Turn Over
1958 Carry On Sergeant

TV seriály

1986 The Collectors (TV seriál)
1985 Widows 2 (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1980 Can We Get on Now, Please? (TV seriál)
Juliet Bravo (TV seriál)
Nice Work (TV seriál)
The Good Companions (TV seriál)
Time of My Life (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Přepadení (S04E11)
1979 Park Ranger (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1978 Hazell (TV seriál)
Life Begins at Forty (TV seriál)
Losers, The (TV seriál)
Out (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Za vším hledej ženu (S01E02)
1977 Citizen Smith (TV seriál)
Hard Times (TV seriál)
King of the Castle (TV seriál)
Rosie (TV seriál)
1976 The Duchess of Duke Street (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Carry On Laughing! (TV seriál) - a.z.
Inspektor Regan (TV seriál)
Wackers, The (TV seriál)
1974 Boy with Two Heads, The (TV seriál)
Fall of Eagles (TV seriál)
Stars Look Down, The (TV seriál)
1973 Warship (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
The Befrienders (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
The Pathfinders (TV seriál)
Villains (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
Coppers End (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
The Passenger (TV seriál)
You're Only Young Twice (TV seriál)
1970 Adventures of Don Quick, The (TV seriál)
Big Brother (TV seriál)
For the Love of Ada (TV seriál)
Menace (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Roads to Freedom (TV seriál)
Timeslip (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
In Loving Memory (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
Pere Goriot (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
1964 Fire Crackers (TV seriál)
R3 (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Richard the Lionheart (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Drama 61-67 (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Life and Death of Sir John Falstaff (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky