foto

Robin Raymond

  • nar. 4.10.1916
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 20.6.1994 (77 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Black Marble, The
1975 Psychic Killer
1971 Ellery Queen: Don't Look Behind You (TV film)
1969 Pendulum
1965 Young Dillinger
1964 Candidate, The
1963 Twilight of Honor
1961 Ztracená země
1960 Ben Blue's Brothers (TV film)
Prosím, nejezte sedmikrásky
Stop! Look! and Laugh! - a.z.
1958 High School Confidential!
1957 Vězeňský rock
1956 Beyond a Reasonable Doubt
1954 Young at Heart
1953 The Glass Wall
1952 Odstřelovač
1951 Valentino
1950 Wabash Avenue
1949 Mighty Joe Young
1948 French Leave
The Prince Of Thieves
1947 A Likely Story
Johnny O'Clock
The Man I Love
The Web
1946 A Letter for Evie
Talk About a Lady
1945 Hodiny
Men in Her Diary
1944 Are These Our Parents?
Ghost Catchers
Ladies of Washington
Rogues' Gallery
Standing Room Only
Sweet and Low-Down
1943 Girls in Chains
Hi'ya, Sailor
Let's Face It
Sestra jeho komorníka
Slightly Dangerous
1942 Arabské noci
Calling Dr. Gillespie
Pláň Tortilla
Přístav lásky
Secrets of the Underground
Ship Ahoy
Sunday Punch
The Affairs of Martha
The Tuttles of Tahiti
1941 Johnny Eager
1939 Calling All Curs
For Love or Money
Three Sappy People
1938 Home on the Rage

TV seriály

1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1961 Whispering Smith (TV seriál)
1960 The Comedy Spot (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
1957 How to Marry a Millionaire (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
1955 Stage 7 (TV seriál)
1952 The Abbott and Costello Show (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
1947 Public Prosecutor (TV seriál)

TV pořady

1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace