foto

Robert J. Walsh

  • nar. 4.12.1947 (71 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Queen of Rio
2017 Julia 17 -
2015 Mondo Americana
2013 Anything Is Possible
Four Senses
2012 House on the Hill
2010 D.C. Sniper
2009 Absolute Evil
2007 Tomb, The
2006 Raven, The
2005 B.T.K. Killer
Green River Killer
2004 Zombie Nation
1999 Millennium Man (TV film)
Spiknutí proti Darwinovi (TV film)
1996 Jezero hrůzy
Lethal Orbit (TV film)
1995 Fanynka číslo jedna
1993 Dokonalá vražda
Skřítek
1992 Iluze (TV film)
1991 Nekonečno
Rok zbraní
1990 Diggin' Up Business
1989 Bláznivá spolubydlící
Pryde of the X-Men (TV film)
1987 Blondie and Dagwood (TV film)
G.I. Joe: The Movie
Overkill
1986 InHumanoids: The Movie
My Little Pony: The Movie
Solarman (TV film)
Transformers: Scramble City hatsudōhen
1985 Bigfoot and the Muscle Machines
Robotix
The GLO Friends Save Christmas
1984 My Therapist
1983 Heartbreaker
Kačer Daffy: Fantastický ostrov
Ninjova pomsta
Young Warriors
1982 Blood Song
Nightbeast
Tisíc a jedna králičí pohádka
1981 Bugs Bunny: All-American Hero (TV film)
1980 Pink Panther in the Olym-pinks (TV film)
1977 Shi shan nu ni
1972 Necromancy

TV seriály

2000 The Accuser (TV seriál)
The Seventh Portal (TV seriál)
1995 G.I. Joe Extreme (TV seriál)
1994 Dead at 21 (TV seriál)
1992 Adventures of T-Rex, The (TV seriál)
1987 Fraggle Rock (TV seriál)
1986 Defenders of the Earth (TV seriál)
Glo Friends, The (TV seriál)
InHumanoids (TV seriál)
1985 Jem! (TV seriál)
Potato Head Kids (TV seriál)
Robotix (TV seriál)
1984 Muppet Babies (TV seriál)
Pink Panther and Sons, The (TV seriál)
Transformers (TV seriál)

Dokumentární

2017 America - Land of the FreeKS
2006 UFO: The Greatest Story Ever Denied

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace