foto

Reginald Barratt

  • nar. 25.1.1920
    West Bromwich, West Midlands, Anglie, Velká Británie
  • zem. 10.6.1977 (57 let)
    Lambeth, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Taste the Blood of Dracula
1968 Luther (TV film)
The Merry Widow (TV film)
1967 Secret Agent, The (TV film)
1963 The Set Up
1957 Ordeal by Fire (TV film)
1955 Stock Car
1954 The Three Wishes (TV film)
1951 The Powder Monkey (TV film)

TV seriály

1977 Romance (TV seriál)
1976 Clayhanger (TV seriál)
Open All Hours (TV seriál)
Yes, Honestly (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Venturers, The (TV seriál)
1974 Village Hall (TV seriál)
1973 Bowler (TV seriál)
Last of the Summer Wine (TV seriál)
Upper Crusts, The (TV seriál)
1972 Both Ends Meet (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
The Shadow of the Tower (TV seriál)
Villains (TV seriál)
1971 Follyfoot (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
From a Bird's Eye View (TV seriál)
Spoils of Poynton, The (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Fraud Squad (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The Flaxton Boys (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
Strange Report (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
1967 Champion House (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
1966 Mrs Thursday (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
1964 Catch Hand (TV seriál)
Detective (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Thorndyke (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
Planet of Giants: Crisis (S02E03)
Planet of Giants: Dangerous Journey (S02E02)
Planet of Giants: Planet of Giants (S02E01)
1963 Crane (TV seriál)
Festival (TV seriál)
Our Man at St. Mark's (TV seriál)
1962 William (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 Scarf, The (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Television World Theatre (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1965 Music on 2 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky