foto

Anastasija Dubrovina

  • nar. 7.11.1994 (26 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Opavšije lisťja (TV film)
2017 Gorod-zad
Vtoraja molodosť (TV film)
Zakljatyje podrugi (TV film)
2015 Legenda o drakovi

TV seriály

2020 Pod prikrytijem (TV seriál)
2018 Mojo serdce s toboj (TV seriál)
Raduga žizni (TV seriál)
Skoraja pomošč (TV seriál)
2017 Serebrjanyj bor (TV seriál)
Sledstvije ljubvi (TV seriál)
Specialist (TV seriál)
2016 Ně vmestě (TV seriál)
2015 Akademija (TV seriál)
Mindalnyj privkus ljubvi (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 5 (TV seriál)
2014 Otěc Matvej (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Verju ně verju (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Vremja sobirať kamni (S08E02)
2013 Mirt obyknovennyj (TV seriál)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Dělo ryžich (S05E07)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Prijomnyje roditěli (S04E04)
2010 Klassnyje mužiki (TV seriál)
2008 Univer (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Brilliantovyj jad (S02E18)
2007 Atlantida (TV seriál)
2006 Dětěktivy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky