foto

Tito Vuolo

  • nar. 22.3.1893
    Gragnano, Campania, Itálie
  • zem. 14.9.1962 (69 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1959 Někdo to rád horké
The Five Pennies
1958 Lineup
1957 20 milionů mil od Země
Dragstrip Girl
Příběh Helen Morganové
The Midnight Story
1956 Emergency Hospital
Zabíjení
1955 Hell on Frisco Bay
It's Always Fair Weather
Sincerely Yours
Six Bridges to Cross
The McConnell Story
Závodníci
1954 Phantom of the Rue Morgue
Young at Heart
1952 Somebody Loves Me
Stars and Stripes Forever
1951 Guest, The
Saturday's Hero
The Enforcer
The Great Caruso
The Mating Season
The Racket
The Raging Tide
Up Front
1950 Between Midnight and Dawn
Deported
Southside 1-1000
The Man Who Cheated Himself
The Petty Girl
1949 Everybody Does It
Flamingo Road
House of Strangers
The Fountainhead
The Great Gatsby
The Red Danube
1948 B.F.'s Daughter
I Wouldn't Be in Your Shoes
Pláč města
Promiňte, omyl
Vysněný dům pana Blandingse
When My Baby Smiles at Me
1947 Daisy Kenyon
Mourning Becomes Electra
Out of the Blue
Polibek smrti
T-Men
The Bishop's Wife
The Web
1946 Mr. and Mrs. North (TV film)
1941 Shadow of the Thin Man

TV seriály

1960 The Roaring 20's (TV seriál)
1959 The Dennis O'Keefe Show (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
1957 The Thin Man (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Screen Directors Playhouse (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 The Life of Riley (TV seriál)

TV pořady

1954 The Donald O'Connor Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace