foto

Todd Zelin

  • nar. 1.7.1976 (42 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Havenhurst
2015 A Girl Like Her
2014 Love in the Time of Monsters
2013 Someone I Used to Know
2011 Borderline Murder (TV film)
2004 Four Dead Batteries

TV seriály

2017 Boj o ředitelnu (TV seriál)
Spring Break (S02E07)
The Most Popular Boy (S02E06)
Think Change (S02E04)
další epizody (5)
People of Earth (TV seriál)
The Truth Hurts (S02E05)
New Beginnings (S02E01)
2015 Huangovi v Americe (TV seriál)
2013 Newsreaders (TV seriál)

Dokumentární

2011 Becoming Santa
2010 Sarah Palin's Alaska (TV seriál)

TV pořady

2012 V kleci (TV pořad)
2011 Králové aut v poušti (TV pořad)
2008 I Want to Work for Diddy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace