foto

Alexandra Revenko

  • nar. 6.9.1991 (27 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ikaria
2018 Léto
2017 Dviženije vvěrch
Jak Víťa Česnek vezl Ljochu Vrtáka do důchoďáku
2016 (M)učedník
O futbole i pro angelov
Svobodnaja
2011 Gluchar. "Opjať Novyj!" (TV film)

TV seriály

2019 Soděržanki (TV seriál)
2018 Domašnij arest (TV seriál)
Godunov (TV seriál)
Zvonitě DiKaprio! (TV seriál)
2017 Sufljor (TV seriál)
2016 Medsestra (TV seriál)
Ně vmestě (TV seriál)
Otěl Eleon (TV seriál)
Policejskij s Rubljovki (TV seriál)
Vy vsjo meňa besitě (TV seriál)
2015 Mamočki (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
Profil ubijcy 2 (TV seriál)
Škola vyživanija ot odinokoj ženščiny s tremja děťmi v uslovijach krizisa (TV seriál)
2012 Bez svidětělej (TV seriál)
2010 Tělochranitěl (TV seriál)
Kak vygljadit raj (S03E02)
2005 Studěnty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace